?

Log in

Mijn afstudeeropdracht voor niveau 3 is af. Als Henk (collega/vriend van mijn moeder) terug is van vakantie gaat hij dit voor me inbinden. Zometeen even de stad in voor een kleinigheidje, omdat hij zo lief is dit voor me te doen. 15 januari heb ik mijn Criterium Gericht Interview (nieuwe manier van examineren). Mijn leermeester hoeft hier uiteindelijk toch niet bij te zijn, wat eerst wel zou moeten.

Officieel begint 25 januari mijn eindstage bij Kasteeltje Hattem, maar een precieze begindatum hebben we nog niet afgesproken.

Mijn afstudeeropdracht voor niveau 4 is ook al voor een gedeelte af, deze moet 4 juni af zijn. Dan heb ik daar ook weer een CGI van, dit keer in mijn stagebedrijf met mijn leermeester.

En dan.. weet ik eigenlijk nog niet, ik wil (voorlopig) niet verder studeren en ik zie wel waar ik terecht kom. Misschien wel contract bij Kasteeltje Hattem, misschien ook niet..


Muurschildering in de woonkamer!

Owja, jullie moeten allemaal 8 januari naar de Nieuwe Nor in Heerlen komen! Want de band van mijn vriend (Seven Days Remain) is geselecteerd voor Nu of Nooit 2010!!
4 december is er ook iets leuks in de Nieuwe Nor! Een tour die mijn vriend heeft georganiseerd! www.myspace.com/diseasetour Ook komen dus!

Nov. 26th, 2009

Lang geen update, maar er is dan ook niet echt veel gebeurd, denk ik..

Druk met afstuderen, groot eindproject (theoretisch kookgebeuren) en een afdelingsplan.
Jammer dat het alleen theoretisch is, want koken blijft een praktijk vakgebied en ik zou liever zien dat iedereen zich echt moet bewijzen en niet gewoon een uitgebreid 'werkstuk' maakt. Daarbij is zo'n opdracht natuurlijk leuker als je het zelf gaat koken, want dat is wat we nu eenmaal moeten doen. KOKEN! Maar zo denkt de overheid er niet over.. fuckers!

Na deze week nog drie weken tot de kerstvakantie. Officieel moet het 'project' 8 januari ingeleverd zijn, maar ik wil het voor de kerst omdat ik er dan vanaf ben. Na de kerst moet dit mondeling worden 'verdedigt' en dan begint de stage bij Kasteeltje Hattem. Ondertussen nog het afsluiten van de andere vakken. Na de stage moet het afdelingsplan mondeling verdedigt worden en dat was het.. zeggen ze..

Binnenkort ook nog even een kerstmenu verzinnen voor eerste kerstdag :)

De woonkamer heeft een detail gekregen; een muurschildering! Met olifantjes ^^
(ik zit in BootCamp op mijn macje, dus kan even geen foto uploaden.. maar het is gaaf geworden!)

Oct. 29th, 2009

Gister samen met Steven (oud klasgenootje) de keuken voor een gedeelte geverfd. Want die muren waren ranzig en voor mij toch wel een ruimte waar ik vaker ben.. Ik ben erg blij met het resultaat, en Rik ook!

 

Mijn stage ga ik toch weer bij Kasteeltje Hattem doen (  www.kasteeltjehattem.com ) Ik kan niet wachten tot het januari is, want school is waardeloos en wordt steeds waardelozer. Maar daar ga ik geen woorden meer aan vuil maken, want ik haat t Arcus.

Als ik klaar ben met op school zitten internetten, ga ik naar mijn ouders. Morgen een bruiloft fotograferen van een oud collega, beetje zenuwachtig maar vind het ook leuk. Zaterdag ben ik nog bij mijn ouders om in de avond naar Sittard te gaan, D-vers (muziek, bandjes enzo) en zondag met mam met de trein naar Scheveningen. Leuk vooruitzicht dus, Rik zet zondag de foto's online als het goed is.
Ook al is het schooljaar al een maand bezig, zijn we zogenaamd bezig met afstuderen, is er nog steeds niks gebeurd. We zijn nergens mee bezig, hebben geen lesstof of verdere plannen. Dus ik vond het tijd dat er iets ging gebeuren en maakte een brief naar de directeur. Om zo aan te geven dat de tijd dringt en we op deze manier niet echt een betekenisvol diploma hebben. Want als we niks leren hebben we uiteindelijk een diploma waarbij we de vaardigheden en kennis niet geheel bezitten. Toch?
Dus nu nog even afwachten of we er iets op horen en morgen komt de opleidingscoordinator in de klas. Ik ben benieuwd, verrekte Arcus.

Vorige week naar Sideshift Harry en Liftid geweest. Veel bekenden en het was weer ouderwets druk en gezellig in de Azijnfabriek.

Het werken bij de Efteling via JMW was waardeloos. Mochten/konden niets doen of maken en hebben de hele avond naast een buffet gestaan om die zogenaamd 'bij te vullen'. Verder nog niet bij JMW gewerkt, maar als alles op zo'n manier gaat, dan werk ik miljoen keer liever bij Hattem. En dat is eigenlijk ook wat ik wil, bij het gezellige Hattem team blijven horen.
Deze week ben ik nog niet gebeld om te werken, want komend weekend is er een feestje en dus hebben ze minder mensen in de keuken nodig (op feestjes drinken mensen vooral, dus is er meer bediening nodig..) Dus hopelijk volgende week wel!
Vrijdag ga ik naar Liftid in de Jonosh, want daar zijn we echt allang niet meer geweest. Dan blijven we bij Rik's ouders slapen, want dat is handig en hebben we allang niet meer gedaan. Zaterdag gaan we naar Utrecht, verjaardag van Bram en dat gaat ook vet gezellig worden.

16 oktober heb ik een bruiloft om te fotograferen van een oud collega van bij 'Pizza Makado'. Erg veel zin in, maar ook een beetje zenuwachtig of ik wel mooie foto's zal maken.. Eigenlijk heb ik al best lang geen foto's meer gemaakt, al heb ik wel nog een idee wat ik binnenkort eens zal proberen.

Oh, ik heb stagegesprek gehad bij De Luytervelde in Eindhoven. Ik ben aangenomen voor mijn stage van 20 weken, maar ik vond het niet heel positief over komen dus ik weet nog niet of ik er blij mee kan zijn. Het was een beetje gehaast en niet geinteresseerd en vooral "als je gratis komt werken vind ik het best, maar eigenlijk hebben we niemand nodig, maar extra handjes zijn opzich wel handig". Klinkt gezellig...

Sep. 15th, 2009

Vorige week weer begonnen met school. Het is wederom waardeloos. 
Momenteel zit ik in een les waar totaal geen lesstof voor is, het gaat om bestellingen maken en bijhouden voor de lagere niveau leerlingen. Zodat de leraren dit zelf niet hoeven te doen. Dus moeten we met z'n 8en een systeem bedenken om dit bij te houden en goed te laten verlopen. Maar door meerdere redenen gaat dit denken we niet echt werken. Want om te beginnen moeten de leraren onze recepten gebruiken, want daar kopen wij voor in, maar die zijn zo eigenwijs dat ze dat toch niet doen. Dus ik ben benieuwd, aangezien dit 'systeem' onze hele dinsdag en donderdag bevat..
Op woensdag hebben we de hele dag afdelingsplan, oftewel het ondernemersplan maar dan alleen voor de keuken. Tot dusver hebben ze hier nog geen leraar voor, dus morgen valt het al uit. Hier is overigens ook nog geen lesstof voor.
Dus morgen ga ik werken bij Hattem, en donderdag na school bij de Efteling via JMW. Donderdag komt de messenslijper bij Hattem, yay altijd fijn!
Gelukkig hebben we nog maar 19 weken school, 20 weken stage en een examen. Dan ben ik afgestudeerd ^^

Stage, dat is eigenlijk geregeld bij Novotel. De chef bij Hattem zou het jammer vinden als ik dat deed, omdat het beneden mijn niveau is. Daar heeft hij gelijk in en zat ik zelf ook al over te denken wat ik ging doen.

Latest Month

October 2010
S M T W T F S
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Syndicate

RSS Atom
Powered by LiveJournal.com