?

Log in

Previous Entry | Next Entry

Ik zal hier nog maar eens een keer updaten. Ik ben steeds minder actief op internet, msn (naja adium..) heb ik zelfs al tijden niet meer aan gehad. Mede dankzij het oh-zo-stabiele internet hier in ons postkantoor.

Ik heb een baan bij Kasteeltje Hattem, ze willen dat ik blijf dus dat is fijn!! Stiekem weet ik gewoon nog steeds niet wat ik wil, maar Hattem is leuk genoeg om daar te blijven tot ik weet niet wanneer. 
Maandag, dinsdag en woensdag worden mijn vaste dagen, de rest van de week wordt ingedeeld in overleg, afhankelijk van de drukte en bezetting. Sowieso drie dagen werken, en dus enigszins zekerheid is fijn. Dan verdien ik tenminste genoeg :)
Nog 60 uur (ongeveer een week) en dan heb ik mijn stage uren compleet en begin ik dus met werken!


(foto niet zelf gemaakt!)

Dan moet ik natuurlijk wel nog helemaal afstuderen.. De opdrachten maar eens af maken, versturen en mondeling verdedigen.
Kom maar op met dat diploma!!!

Mijn ouders hebben de scheiding bijna rond. Het is nog wel wat raar, want zo hoort het niet, ze horen hun hele leven samen te zijn. Maar nu zijn ze alleen nog samen papa en mama. Maar het voelt wel goed zo, ze zijn beide merkbaar gelukkiger nu. Het was natuurlijk een enorme schok. Heb me behoorlijk kut erdoor gevoeld, ik had het niet in de gaten, want daar zie ik hun te weinig voor.
Mam heeft een huis gekocht in Geleen, per 1 augustus. Dat gaat wennen worden, een tussenwoning, een rijtjeshuis. Als je in de tuin zit zitten er mensen heel dicht bij je, de buren zo dichtbij. We hebben altijd groot gewoond, beide huizen waren vrijstaand. Maar een hypotheek alleen is natuurlijk heel wat anders en voor haar alleen is het huisje groot genoeg. Ik heb er ook een slaapkamer, de logeerkamer als ik in Limburg ben (alleen of samen met rik).

Groezrock samen met xhuupx (en nog wat vrienden van Rik) was super! Ik heb me goed vermaakt, bier en leuke bandjes. Huub heeft wat foto's gemaakt, maar die zijn nog niet in mijn bezit ;)
Koninginnedag heb ik niet gevierd, want ik moest werken. Nog best veel mensen die gaan uiteten ipv zuipen dus blijkbaar.. Volgende week zondag Mama's Pride in Geleen en dus eindelijk Jaya the Cat weer eens zien :D

Comments

( 3 comments — Leave a comment )
anoya
May. 2nd, 2010 08:42 am (UTC)
Gefeliciteerd met je 'nieuwe' baan! :)

Misschien dat ik het verhaal omtrent de scheiding van je ouders heb gemist omdat m'n pc een paar maanden stuk was en ik dus niet kon bijlezen op LJ, maar he bah! Een scheiding blijft toch kut, ondanks dat je (ook in dit geval) ziet dat allebei je ouders er gelukkiger van worden. Het is net wat je zegt, ouders horen hun hele leven samen te zijn. Maar ik ben blij dat het 'wel goed' voelt zo. Evengoed nog sterkte, meis!
roosjesveer
May. 2nd, 2010 09:28 am (UTC)
Dankje!!

Ik heb er op internet nog totaal niks over gezegd, heb het nogal stil gehouden. Omdat ik er op dat moment zo erg mee zat, dat ik er niet aan 'herinnerd' wilde worden door vragen van mensen snap je. Dankjewel meid!
(Deleted comment)
roosjesveer
May. 2nd, 2010 04:19 pm (UTC)
Haha, oh ja je hebt de camera helemaal niet meer mee gehad :P

Ja doe dan, ga dan mee!! Wij rijden vanuit Eindhoven, savonds ook weer terug. Samen met Esther. Dus ik weet niet met wie je nog meer gaat, anders kun je meerijden.
( 3 comments — Leave a comment )

Latest Month

October 2010
S M T W T F S
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by LiveJournal.com